Fra og med 2018 vil Brevik Idrettslag ta i bruk nye elektroniske systemer for medlemshåndtering og betaling av kontingenter, treningsgebyr og påmeldingsavgifter.

Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

"Min idrett" er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne (og dine barns) opplysninger, melde deg eller dine barn på konkurranser og kurs, samt betale lisens, påmeldinger, og betalingskrav fra ditt idrettslag. 

Du må derfor så snart som mulig sørge for å opprette profiler for deg og dine barn i "min idrett". Som foresatt er det ikke noe krav at du melder deg inn i laget, men vi vil selvfølgelig gjerne ha deg som støttemedlem.

På vår hjemmeside har vi under menyvalget Min Idrett/innmelding lagt inn en omfattende brukerveiledning som kan virke overveldende, men det hele er egentlig enkelt:

  • Start "Min idrett" og opprett ny bruker eller logg inn
  • Velg medlemskap hvis du skal søke medlemskap
  • Velg familie hvis du skal opprette brukere/søke medlemskap for dine barn. Hvis du ikke får opp barnet ditt under forslagene som kommer kan det skyldes at de er registrert med en annen e-post adresse enn deg.  Send i så fall e-post til morten.andresen@live.com så retter vi opp dette. 
  • Velg betaling for betaling av krav
  • Velg påmelding for påmelding til arrangementer

 

På vår hjemmesides   (www.brevikil.no) hovedmeny har vi nå lagt ut følgende menyvalg.

Menyvalg Min idrett i BIL" gir den teksten du nå leser.

Meyvalg "Om min idrett" forteller deg hva min idrett er og kan brukes til

Menyvalg "brukerveiledning" gir deg trinn for trinn veiledning om hvordan du oppretter en bruker, registrerer famile og søker medlemskap i klubben.

Menyvalg "Hjelp" gir deg informasjon om hvordan du kan få hjelp fra idrettsforbundet.

Vi har registrert at enkelte har problemer med innmelding via Min Idrett og har derfor også lagt til et menyvalg for innmelding via et enkelt skjema.