Vi starter nå opp med uhøytidelig styrke og kondisjonstrening for kvinner og menn

Postet av Brevik Idrettslag den 12. Okt 2015

Hei alle sammen

Vi starter nå opp med uhøytidelig styrke og kondisjonstrening for kvinner og menn i GYMSALEN I BREVIK - hver tirsdag.

Første trening er satt opp TIRSDAG 13. OKTOBER KL 1900 - 2000

Treningen er ment å være et lavterskeltilbud og vil passe ALLE, uansett fysisk form og hvor vi tenker en alder fra 16 år og oppover.

Timen er lagt opp med ca 15 min oppvarming hvor vi deretter går løs på ca 30 minutter styrke/kondisjonsintervaller hvor vi avslutter med timen med uttøying.

Intervallene er lagt opp etter intervallformen TABATA som består av 20 sekunders arbeidsperiode/10 sek pause hvor vi veksler mellom 2 øvelser a 7 "bolker" (totalt 14 øvelser). Mellom bolkene er det lagt opp til 45 sek pause. Her jobber vi med elementære øvelser hvor vi bruker egen kroppsvekt og her stilles det altså ingen krav til koordinasjon, kun motivasjon.

Det er selvfølgelig opp til hver enkelt hva som er målet med treningen, men, vi lover at for de som vil, så garanterer vi en skikkelig økt med mye svette.

Vi (Gry Johansen og Irene Vinje) som vil lede timen er ikke utdannet på noe som helst måte innen "faget", men vi er genuint interesserte og ønsker derfor å dele vår treningsglede med DERE

I utgangspunktet vil det være gratis å delta, men, man må være medlem i Brevik idrettslag som koster kr 200 pr år for å være dekket av forsikringer mm. (Giro kommer ut i april 2016).

Vi lover en time med mye svette, latter og moro.

Syns DU det høres interessant ut, så KOM da vel !

Ta med;
- drikke (VIKTIG)
- lite håndkle
- bruk sko UTEN svarte såler
- GJERNE EN VENN

BLI MED - så prøver VI .Håper vi sees ! Dette blir KJEMPEMORO

Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe.

Vi er også åpne for innspill underveis.

Hilsen Gry og Irene

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.