Ny hjemmeside satt i drift

Postet av Brevik Idrettslag den 18. Des 2014
Da har Brevik Idrettslag satt i drift sin nye, moderne og oppdaterte hjemmeside. Den gamle hjemmesiden vi hadde gjennom klubben online har nesten ikke vært brukt på mange år (bortsett fra for turngruppa). Mange årsaker til dette, men å jobbe med en hjemmeside som har et utgått design og er tungrodd å jobbe med er ikke gøy.

Nå er en ny plattform utviklet i samarbeid med IdrettenOnline som er samarbeidspartner med Norges Idrettsforbund. Den nye plattformen gjør at vi enkelt kan publisere nyheter, bilder, og administrere medlemsregister etc. samt legge ut kontaktinformasjon (Tilbud/Styrer/lagledere/trenere osv.

Webmaster i starten er Morten Andresen, men forhåpentligvis kan flere bli med å publisere nyheter, bilder, oppleveleser og andre ting som har med Brevik IL å gjøre. Gruppenes facebooksider vil fremdeles vil fungere som naturlig kommunikasjonsmedium mellom medlemmer og grupper. Men de nye sidene vil være mer hensiktsmessige å bruke for mer formell informasjon og som en inngangsportal til også for dem som ikke er medlem.

Ikke all informasjon om lag og grupper er på plass ennå, men det kommer etter hvert.

NB! Fungerer også utmerket på Smarttelefon


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.