Idrettskolen starter opp igjen onsdag 25.august 2021

Postet av Morten Andresen den 20. Aug 2021

Hei 🙂 Idrettskolen starter opp igjen onsdag 25.august kl 18-19. Idrettsskolen er et tilbud til alle barn som er glad i å være i aktivitet og som har lyst til å prøve ulike aktiviteter. Tilbudet er i utgangspunktet beregnet for barn i siste året i barnehagen, 1. klasse og 2. klasse, men har eldre barn lyst til å være med er det bare å bli med! Blir det mange fra 3.klasse og oppover, vil vi etterhvert starte eget parti for dem. 
Barna vil få prøve mange forskjellige idretter, men det vil også være mye tid til lek og moro. Det vil være eksterne instruktører som har selve aktivitetene utover høsten, samtidig som det vil være kjente voksne til stede. 
Idrettskolen er et lavterskeltilbud og er derfor gratis dersom barnet har medlemskap i Brevik idrettslag. Ikke medlemmer kan melde seg inn i idrettslaget med en kontingent på kr 300.-. per år. Vi trener normalt i Brevikshallen, men vi prøver å være ute når det er vær til det. 
Følg oss på Facebook for jevnlig informasjon, men i år vil vi også i Spond-appen. for registrering mm.  
Første trening vil være på gressmatta på utsiden av klubbhuset i Brevik. Ta med drikkeflaske. Det er fint om voksne følger til den første treningen da vi trenger kontaktinformasjon på alle barna. 
Vi gleder oss til å se dere! Hilsen Espen, Tonje og Siri🤩

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.