Bli Støttemedlem i Brevik Idrettslag

Postet av Brevik Idrettslag den 22. Apr 2021

Du melder deg inn som støttemedlem ved å trykke på denne linken: Ja, jeg melder meg inn 

Litt mer info om innmeldings-systemet finner du her.

Hvorfor bli støttemedlem?

Hvorfor bli støttemedlem?

Idrettslaget er ingen kommersiell aktør som for eksempel et treningsstudio hvor man kjøper en tjeneste. Idrettslaget drives av lokalmiljøet som selv bestemmer nivået og tilbudet på idrettslagets aktiviteter. Dette gjennom medlemskap, treningsavgifter og utførelse av frivillig dugnadsarbeid. Alle ressurser og overskudd brukes til nærmiljøets beste, til å skape aktivitet og viktige sosiale møteplasser.

Å være støttemedlem er den enkleste, og en av de viktigste dugnadsinnsatsene du kan gjøre for å skape gode møteplasser i ditt lokalmiljø. Om du er forelder eller familie til noen som driver aktivt i klubben, gjør annen dugnadsarbeide for idrettslaget, eller bare bor i Brevik/ Omegn og ønsker å støtte arbeide med å skape sunde, gode og sosiale møteplasser, så er et ekstra støttemedlemskap uansett veldig viktig for arbeidet som gjøres.  

Det handler ikke om de 200 kronene et støttemedlemskap koster. De utgjør kun 7-8% av de totale inntektene idrettslaget trenger til å opprettholde drift alene. Det handler om alle de dører som åpnes med høyere medlemsantall. Medlemstallet er inngangsbilletten bla til å søke støtte fra stat, fylke og kommune, fond og samarbeidspartnere. Jo flere medlemmer vi er, jo mer aktivitet vi produserer, jo mer vi viser oss frem, desto mer støtte får vi. Noe som gir direkte innvirkning på hvor stort og bredt aktivitetstilbud idrettslaget kan tilby.  

Medlemsantallet er en viktig faktor for vedlikehold og utvikling av anlegg, samt bredden og kvaliteten på våre aktiviteter. Bla gjennom søknader til drift idrettsanlegg, drift private anlegg og aktivitetsmidler. Alle baserer seg på medlemstall. Et høyt medlemstall betyr også at vi enda bedre har sikret våre barn og ungdom gjennom et idrettslig lovverk skreddersydd nettopp for det.

Brevik idrettslag investerer i dag stort i sitt nærmiljø med å skape sunde sosiale møteplasser. Vi drifter en klubb med 700 medlemmer, med målsetting om 300 til, og trenger dit bidrag. Vi har aktiviteter som fotball, friidrett, turn, svømming og innebandy. Vi har også lavterskeltilbud for små barn, og ungdom, voksne og eldre. I tillegg til folkelige aktiviteter som turbingo, akebakker og skiløyper.

Vi har akkurat totalrenovert ny kunstgressbane, og skal nå til å bygge nye møteplasser med nytt tilbygg garderober, et nærmiljøanlegg. samt ny treningspark og friidrettsanlegg (se nærmere beskrivelse under). Dette er en totalinvestering på nærmere 20 millioner kr over 3 år. Det investeres også mye i nytt treningsutstyr, samt brukes store ressurser for å holde utsatte barn og ungdommer i aktivitet, uavhengig av økonomi og nære relasjoner.

Alt dette vil du bidra til å realisere ved å være støttemedlem.  Å ha deg som støttemedlem vil være til stor hjelp med å realisere våre planer om å være den største og beste samlingsplassen for sund fritid i Brevik og Omegn.

Info nærmiljøpark: 

Planlegges bygges 2021 ved lille gressbanen. Det blir ny multipark med ballspill sommer og islegging for skøyting vinter. Det blir padelbane, sandvolleyball, utendørs treningsstudio og basketbane. Alt til allment bruk. Området skal også brukes til grilling og sosiale sammenkomster.

 Info hovedbanen:

Planlegges bygges 2022 ved store gressbane. Det blir nye løpebaner i tartandekke rundt bane. 3 løpebaner rundt, og 4 sprintbaner på langsiden.  Det blir lysanlegg så anlegget kan brukes også kveldstid. Det blir friidrettsaktiviteter som kastesenter for kule, diskos, slegge og spyd, samt lengde og høydesenter med sandgrop, stille hopp, høyde mm.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.