Kontingent sendt ut til alle registrerte medlemmer

Postet av Brevik Idrettslag den 9. Mai 2019

Vi har nå sendt ut betalingskrav for kontingenten til hovedlaget til alle registrerte medlemmer i Brevik Idrettslag.  For medlemmer med registrert e-post adresse har vi sendt ut kravet som e-post. For medlemmer uten registrert e-post adresse har vi sendt papirkopi.

Har du fått papirfaktura skyldes dette at vi ikke har din e-post adresse, hvis mulig vil vi svært gjerne ha denne for fremtidig utsendelse av betalingskrav.

Har du ikke fått innbetalingskrav fra oss kan dette skyldes at:

  • Vi har registrert feil e-post adresse eller postadresse på deg eller dine barn.

  • At kravet har havnet i din mappe for søppelpost.

Har du ikke fått  noe krav vil vi gjerne at du sender en beskjed om dette til:

  • morten.andresen@live.com  eller som SMS til 99162080

Dersom du har fått feil beløp på faktura (skal være 200 kroner for støttemedlemmer og 300 kroner for aktive) kan korrekt beløp betales med bruk av kidnr på tilsendt faktura.

Ønsker du å registrere deg som støttemedlem (koster kun 200 pr. år), kan dette gjøres fra Min idrett, en trinn for trinn veiledningfor hvordan du oppretter bruker og søker medlemskap finner du på våre hjemmesider Brukerveiledning i min idrett  (på brevikil.no) Evt. kan du du sende en e-post til  morten.andresen@live.com med navn, fødselsdato og e-post adressen så fikser vi det.

Har du ikke allerede opprettet en bruker i Min idrett vil vi anbefale foresatte med barn som er tilsluttet et idrettslag om å gjøre dette. Her vil du da enkelt kunne vedlikeholde personlige opplysninger, betale alle krav samlet (kontingenter og treningsavgifter) for deg og dine barn. Gjelder desverre ikke for turn pr. dags dato, men dette vil endres fra høsten 2019.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.