Æresmedlem Henry Arnold Knutsen til minne.

Postet av Brevik Idrettslag den 31. Jan 2017

Æresmedlem Henry Arnold Knutsen til minne.

Henry døde brått tirsdag 17. januar, 80 år gammel. Han var inntil det siste en aktiv og engasjert person i saker han brant for. I Brevik Idrettslag har han opp igjennom mange år lagt ned utrolig mye arbeid og inntil det siste, engasjert seg i utviklingen av idrettslaget.

Henry startet som tillitsvalgt i BIL som kasserer i fotball junior i 1968. Han påtok seg også lederoppgaver for flere lag i juniorgruppen frem til 1974. I 1971 påtok han seg også nestledervervet i hovedlaget og fra 1972 overtok han ledervervet. Han ble sittende ved roret i 18 år, frem til 1990. I denne tiden gjennomførte vi blant annet en større utbygging av nye treningsbane hvor Henry ledet byggekomiteen og denne ble etter hvert videreutviklet til dagens kunstgressbane. Det er takket være gode tillitsvalgte som Henry og mange andre, at BILs anlegg fremstår så flott som det er i dag.

Henry hadde også verv i Idrettens kontaktutvalg i Porsgrunn og representerte BIL i mange sammenhenger med kommunen og Idrettskretsen.

Henry har blitt tildelt idrettslagets hederstegn i bronse, sølv og gull og i 1986 ble han utnevnt til æresmedlem i Brevik Idrettslag.

Jeg hadde den glede å samtale med Henry på Sjømandsforeningens jubileumsfest lørdagen før han døde og han var som alltid, genuint opptatt av hvordan arbeidet med utviklingen av utearealet i idrettslaget gikk. Det var derfor med sorg jeg leste om han bortgang noen dager senere. Henry har i de årene jeg har sittet som leder, stillt opp på alle årsmøter og medlemsmøter for å bidra og diskutere idrettslaget fremtid på en konstruktiv måte.

Vi lyser fred over Henrys minne.

Terje Haukedal

Leder Brevik Idrettslag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.