Friidrett med løp, kast og hopp har en historie som knapt noen annen idrett kan vise til. De gamle grekerne konkurrerte i disse grenene fra ca. 700 f.kr.  Vi er opptatt av at flere barn og unge i Brevik og området rundt skal oppleve gleden over å drive friidrett. Hos oss er det aldri fullt på "laget", plass til alle og vi tar med glede i mot barn og ungdommer fra 5 år og oppover. Er det noen over 12 år som ønsker å drive friidrett , ta kontakt, så har vi et tilbud :)

Vi har mange muligheter til å drive friidrett i nærmiljøet vårt., med løyper , snart ny hall og et idrettsanlegg som er planlagt skal oppgraderes noe, der lengdegropa og kuleringen er det første på listen. Vi er også så heldige at vi nylig fikk kjøpt inn en del nytt utstyr, så her er det ingen ting som hindrer oss. og med foreldre og barn som bare ser muligheter gir det oss mulighet til å tilby treningsmuligheter året rundt. 

Friidrettsgruppen i Brevik IL tilbyr friidrett, lek og trening for jenter og gutter i alle aldre, og med god rekruttering denne høsten har vi nå opp mot 40 aktive utøvere i alle aldersklasser. Får vi snart se deg på friidrettstrening?

Sportslig plan 2017 Brevik Friidrett har utarbeidet en egen sportslig plan, som beskriver hvordan det sportslige arbeidet i Brevik Friidrett er organisert. Planen skal revideres jevnlig, er det noen som har et ønske om å se denne er det bare å si ifra:) 

Ta kontakt med Anja Moen på 94057446 hvis det er noen spørsmål


Trenere:

Anja Moen: Litt over middels engasjert i friidrett, har to aktive barn , har tatt trenerkurs innenfor handicap idrett, har A- kurs fra sin tidlige ungdom , er nå satt opp til og ta friidrett trenerkurs 1

Sander Mikkelsen: Friidrettsutøver, har både drevet med mellomdistanse, og tresteg  men har i det siste spesialisert seg på kast. Han har barne idretts kurs for friidrett og er nå satt opp til og ta friidrett trenerkurs 1

Hjelpetrenere : Fram til Jul er vi heldig og har med Per fra idrettsskolen som hjelper, og vi har også Espen som er "gammel" friidretts utøver, og har drevet med løp. Sarah er også utøver i klubben, og har spesial kompetanse på kast, Peer Olav trener 12 år og oppover, han er blitt "lurt" fra handball til friidrett og har de siste årene kurset og lest seg opp på kast og noe også på høyde.