Nye rutiner for betaling av kontingenter, treningsgebyr, inn/utmedling og vedlikehold av medlemsdata

Postet av Brevik Idrettslag den 15. Des 2017

Brevik idrettslag vil ta i bruk nye rutiner for betaling av kontingenter, treningsgebyr, inn/utmedling og vedlikehold av medlemsdata.  For deg som medlem betyr dette at du, hvis du ikke allerede har gjort det, må ta i bruk idrettsforbundets system "Min idrett" for vedlikehold av dine egne eller dine barns opplysninger i alle idrettens databaser. "Min idrett" brukes også til all betaling av kontingenter, treningsgebyr, inn/utmelding i klubben,påmeldinger og betalinger til stevner og arrangementer.

På vår hjemmeside har vi nå lagt ut et menyvalg helt til høyre vår hovedmeny med omfattende forklaring om "min idrett" og hvordan systemet brukes. Kan virke omfattende, men prøv og du vilo se at systemet er enkelt i bruk. Vi anbefaler at du oppretter en bruker i "Min idrett" så snart som mulig og vedlikeholder egne og dine barns data herfra. Alle regninger fra idrettslaget, vil for aktive medlemmer, komme som e-post, men dette betinger selvfølgelig at dere har registrert riktig e-post adresse for deg selv og dine barn i "Min idrett".Savner du trimakiviteter nå når hallen er stengt? Ta idrettsmerket da vel.

Postet av Brevik Idrettslag den 10. Sep 2017Ingen svømmekurs høsten 2017 pga av byggearbeider.

Postet av Brevik Idrettslag den 6. Sep 2017

Hei

Dessverre blir det ingen svømmekurs høsten 2017 på grunn av bygging av ny hall og rehabilitering av garderober.

Men følg med på denne siden eller på svømmegruppas facebooksider for annonsering av nye kurs på nyåret.Dessverre ingen aktivitet i turngruppa høsten 2017, men velkommen i ny hall januar 2018

Postet av Brevik Idrettslag den 6. Sep 2017Idrettsmerkeprøver på Furulund tirsdagene 12.9 og 19.9

Postet av Brevik Idrettslag den 22. Aug 2017

Idrettsmerkeprøver.

Det blir anledning til å ta prøvene til idrettsmerket på Furulund tirsdagene 12.9 og 19.9,

 begge dager fra kl. 1800. Kravene finner du her:

https://www.idrettsforbundet.no/…/reglement-for-idrettsmerk…

...

Ansvarlig for merketaking: Morten Andresen tlf 99162080 e-post morten.andresen@live.comFriidretten starter trening for aldersgruppene 6-12 i høst

Postet av Brevik Idrettslag den 18. Aug 2017Vel gjennomført Tine Stafett

Postet av Brevik Idrettslag den 10. Mai 2017

Vel gjennomført Tine Stafett på Furulund.
Det ble en av de våteste stafettene vi har arrangert, men vakkert allikevel!

For de av dere som abonnerer på PD har Vivi Sævik lagt ut en bildeserie som du finner her: https://www.pd.no/…/bilder-fra-tinestafetten-…/g/5...

...


Onsdag 10. mai arrangeres vårens vakreste eventyr i Brevik, Tine-stafetten på Furulund, men vi trenger hjelp!

Postet av Brevik Idrettslag den 5. Mai 2017

Onsdag 10. mai arrangeres vårens vakreste eventyr i Brevik, Tine-stafetten på Furulund, men vi trenger hjelp!

Ingen av våre vanlige speakere har mulighet denne dagen, har du lyst og anledning, eller kjenner noen som kan tenke seg denne fantastisk inspirende og gøyale jobben og samtidig slå et slag for ungdommelig idrettsglede og et sunt kosthold, ta kontakt med Morten Andresen, tlf 99162080, e-post morten.andresen@live.com så snart som mulig.

Vi trenger også noen tidtakere... og en ordonnans (for å bringe beskjeder mellom tidtager,sekretariat og speaker. Har du anledning kontakt Morten Andresen, tlf 99162080, e-post morten.andresen@live.com

Til årets stafett er det påmeldt 58 lag, så her blir det mer enn 1000 ungdommer og stor stemning. Vi du oppleve ekte idrettsglede er det bare å møte opp på tribunen. Stevnet starter kl. 10.30 og varer til ca. 12.30. Kiosken er åpen.

Tine stafetten er en landsomfattende stafett som arrangeres av Norsk Fri-idrett og Tine i smarbeid. I år deltar mer enn 108000 elever over hele landet.Onsdag 10. mai arrangeres vårens vakreste eventyr i Brevik, Tine-stafetten på Furulund

Postet av Brevik Idrettslag den 5. Mai 2017

Onsdag 10. mai arrangeres vårens vakreste eventyr i Brevik, Tine-stafetten på Furulund, men vi trenger hjelp!

Ingen av våre vanlige speakere har mulighet denne dagen, har du lyst og anledning, eller kjenner noen som kan tenke seg denne fantastisk inspirende og gøyale jobben og samtidig slå et slag for uingdommelig idrettsglede og et sunt kosthold, ta kontakt med Morten Andresen, tlf 99162080, e-post morten.andresen@live.com så snart som mulig.

Vi trenger også noen tidtakere... og en ordonnans (for å bringe beskjeder mellom tidtager,sekretariat og speaker. Har du anledning kontakt Morten Andresen, tlf 99162080, e-post morten.andresen@live.com

Til årets stafett er det påmeldt 58 lag, så her blir det mer enn 1000 ungdommer oig stor stemning. Vi du oppleve ekte idrettsglede er det bare å møte opp på tribunen. Stevnet starter kl. 10.30 og varer til ca. 12.30. Kiosken er åpen.

Tine stafetten er en landsomfattende stafett som arrangeres av Norsk Fri-idrett og Tine i smarbeid. I år deltar mer enn 108000 elever over hele landet.Brevik Idrettslag gratulerer Thor Brønsten med sølvmerke og Roy Warelius med bronsemerke

Postet av Brevik Idrettslag den 11. Mar 2017

På hovedlagets årsmøte 8. mars 2017 ble Thor Brønsten hedret med sølvmerke og Roy Warelius (ikke tilstede på årsmøtet) med bronsemerket for sin lange innsats for Brevik Idrettslag.

Reglene for tildeling av poeng er nå for øvrig lagt inn vår organisasjonsplan som du finner under menyvalg Klubben.Svømmekurs vår 2017

Postet av Brevik Idrettslag den 10. Mar 2017Friidrettsgruppa vekket til live

Postet av Brevik Idrettslag den 28. Feb 2017

Friidrettsgruppa ble vekket til live med nytt styre på årsmøtet 22, februar 2017.

Det nye styre består av


LederChrister Rønnes Brunbrunchrister@gmail.no90188822
StyremedlemAnja Moenanja.peerolav@gmail.com99307476
StyremedlemEspen Flåterud Rønningslandespen.ronningsland@gmail.com98288792


Reetablering av friidrettsgruppa, årsmøte/konstituering av nytt styre.

Postet av Brevik Idrettslag den 31. Jan 2017

Brevik idrettslags friidrettsgruppe har vært en "sovende" gruppe med minimal aktivitet i en del år nå.

Nå har noen personer tatt initiativ til å blåse liv i gruppa igjen og danne et styre for å få i gang aktiviteter igjen (kastgruppa er allerede i full gang).

I den forbindelse avholdes "årsmøte" med valg av styre i garderobebygget (merk sted) onsdag 22. februar kl. 18. Alle med interesse for friidrett er selvfølgelig hjertelig velkommen til dette møtet og anmodes om å møte. Fra hovedlaget møter leder og andre i Arbeidsutvalget.

Møtet vil holdes i mindre formelle former enn et vanlig årsmøte og det viktigste vil være å få valgt styre og utveksling av ideer/synspunkter.

StyretÆresmedlem Henry Arnold Knutsen til minne.

Postet av Brevik Idrettslag den 31. Jan 2017

Æresmedlem Henry Arnold Knutsen til minne.

Henry døde brått tirsdag 17. januar, 80 år gammel. Han var inntil det siste en aktiv og engasjert person i saker han brant for. I Brevik Idrettslag har han opp igjennom mange år lagt ned utrolig mye arbeid og inntil det siste, engasjert seg i utviklingen av idrettslaget.

Henry startet som tillitsvalgt i BIL som kasserer i fotball junior i 1968. Han påtok seg også lederoppgaver for flere lag i juniorgruppen frem til 1974. I 1971 påtok han seg også nestledervervet i hovedlaget og fra 1972 overtok han ledervervet. Han ble sittende ved roret i 18 år, frem til 1990. I denne tiden gjennomførte vi blant annet en større utbygging av nye treningsbane hvor Henry ledet byggekomiteen og denne ble etter hvert videreutviklet til dagens kunstgressbane. Det er takket være gode tillitsvalgte som Henry og mange andre, at BILs anlegg fremstår så flott som det er i dag.

Henry hadde også verv i Idrettens kontaktutvalg i Porsgrunn og representerte BIL i mange sammenhenger med kommunen og Idrettskretsen.

Henry har blitt tildelt idrettslagets hederstegn i bronse, sølv og gull og i 1986 ble han utnevnt til æresmedlem i Brevik Idrettslag.

Jeg hadde den glede å samtale med Henry på Sjømandsforeningens jubileumsfest lørdagen før han døde og han var som alltid, genuint opptatt av hvordan arbeidet med utviklingen av utearealet i idrettslaget gikk. Det var derfor med sorg jeg leste om han bortgang noen dager senere. Henry har i de årene jeg har sittet som leder, stillt opp på alle årsmøter og medlemsmøter for å bidra og diskutere idrettslaget fremtid på en konstruktiv måte.

Vi lyser fred over Henrys minne.

Terje Haukedal

Leder Brevik IdrettslagHovedlagets årsmøte avholdes i klubbhuset 8. mars kl. 1900

Postet av Brevik Idrettslag den 31. Jan 2017

Hovedlagets årsmøte avholdes i klubbhuset onsdag 8. mars kl. 1900.

Eventuelle forslag må være styret i hende i innen 22. februar.

Saksliste og saksdokumenter vil legges på våre hjemmesider (her) så snart de er klare og senest en uke før årsmøtet.

Vel møtt!


Nedenfor vil det komme linker til saksdokumentene så snart de er klare:


Saksliste

Årsberetning

Eventuelle forslag

Organisasjonsplan

Følgende endringer er gjort: Handlingsplanene er oppdatert (side 5 og 6), Friidrettsgruppa lagt til i organisasjonskart (side 7) og organisering av friidrettsgruppa (side 15)

Styrets innstilling til kontingent/treningsavgifter for 2017

Styret foreslår at kontingenten blir endret fra:

Kontingent for 2016:

Aktive medlemmer fra 18 år betaler kr. 200,-pr år til BIL.

Medlemmer under 18 år betaler kr. 175,- pr år til BIL.

Støttemedlem kr. 100,- pr år.

Til:

Kontingent for 2017:

Kr. 150 for alle medlemmer uansett alder.

Styrene for undergruppene gis fullmakt til å fastsette egne treningsavgifter for gruppens aktivitet.

Begrunnelse:

Hovedlagets kontingent bør være lav, gruppene regulerer selv sine treningsgebyr/gruppekontingent.


NB! Dokumentene vil ikke kopieres for utdeling på årsmøtet. Kun gjennomgått og vist på skjerm.

Ønskes papirkopi må du selv åpne og skrive ut dokumentene.Svømmekurs vinter 2017

Postet av Brevik Idrettslag den 2. Jan 2017